HomeContact

Kennismaken

Rond de derde verjaardag van uw peuter adviseren wij om op zoek te gaan naar een passende basisschool. Bij uw keuze van een basisschool zijn uw ideeën over opvoeding, onderwijs en de resultaten van de school belangrijk. Bij het kennismakingsgesprek - vaak na een telefonische afspraak - wordt u iets verteld over de doelstellingen en de organisatie van de school. U krijgt de school te zien en we gaan uiteraard de kleutergroepen bezoeken. Inschrijving gebeurt meestal door een kernteamlid. Enige tijd voordat uw kind 4 jaar wordt, kan uw zoon of dochter een aantal keren in een kleutergroep meedraaien. Dit gebeurt in overleg met de ouders en leerkracht.

Proef de sfeer

U bent van harte welkom om onze locaties te komen bekijken. Cathy Bodde of Danique Exaltus geven u graag een rondeiding. Voor een eerste kennismaking kunt u de school bellen voor een afspraak.

Leonardo

De toelating tot een Leonardogroep gebeurt onder meer door een IQ van 130 of hoger én door voldoende sociaal emotionele vaardigheden. Klik hier voor meer informatie.